Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye 2024. február 22-25. között az Utazás+ kiállítással, a Karaván Szalonnal és az E-Bike Test&Show-val egy időben mutatja be a hajózáshoz kapcsolódó hazai és külföldi újdonságokat és fejlesztéseket, a hazai vitorlás, elektromos és motoros hajók kínálatát, a különféle vízi sportokat, valamint a kapcsolódó felszereléseket, ruházatokat és igénybevehető szolgáltatásokat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

KEDVEZMÉNYES RÉSZVÉTEL – 15% KEDVEZMÉNY

Vegyen részt kedvezményesen a 32. Budapest Boat Show-n, küldje vissza részünkre a kitöltött jelentkezési lapját 2023. október 30-ig!

Kategóriák: MMVSZ