A motorcsónakos szezon lassan a végéhez közeledik Európában, az elmúlt hetekben azonban a Vízi Sport Club és a STARTHU-TEO egyesületek pilótái zsúfolt versenyprogramot teljesítettek- kiemelkedő eredményekkel!
Az éremeső Baján, a HYDRO-GP hazai futamán hullott először, ahol a DVSC versenyzője, Bodor Péter Európa bajnoki futamot nyert 0-250 sikló kategóriában, míg klubtársa Török Zoltán 0-125 sikló kategóriában ezüstérmet vehetett át.  Ezt követően mindkét pilóta a világbajnokságaikon mérette meg magát: Bodor Peti ezüstérmet szerzett a németországi Kriebsteinben, nem kevés gyújtásproblémával küszködve, míg Török Zoli Tallinban maradt le éppencsak a dobogóról, negyedik helye így is dícséretre méltó, melyet ebben az évben kezdő pilótaként szerzett meg. A következő HYDRO GP futamon, az ukrajnai Ternopolban mindkét DVSC-s pilóta kategóriájában EB. második helyet szerzett, így még továbbra is harcban állnak kategóriájuk kontinens bajnoki címéért.
A STARTHU-TEO pilótái is szorgalmasan gyűjtögették pontjaikat, így Horváth Attila a F4 kategória világbajnoki sorozatban összesítésben hetedik eredményt ért el, míg az ADAC német autóclub versenysorozatában a bronzérem került a nyakába! Az Egyesület vezérversenyzője Cserni Béla a mostani hétvégén Franciaországban szállt vízre, és szezonbeli legjobb eredményét produkálva zsebelte be a kilencedik helyért járó két bajnoki pontot, a FORMA 2 kategória huszonkét indulója között.
Régen várt szép eredményt ért el a két egyesület “vegyes” csapata az Endurance Pneumatics Világbajnokságon: az Abádszalókon megrendezett nyolc óra időtartamú, kiváló körülmények között lezajlott versenyen a Cserni Béla-Horváth Attila-Lengyel László-Sándor Péter összeállítású csapat bronzérmet szerzett !
A szezonnak még nincs vége, további megmérettetések várnak a fiúkra a papucs kategóriákban (Borettó, Olaszország), és Cserni Béla is folytathatja utazásait a FORMA 2 cirkusz csapatával.

Kategóriák: BlogEredmények