Budapest Boat Show

Kedvezményes Budapest Boat Show belépők!

1. február 23-26. között várja a látogatókat Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője a Budapest Boat Show a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A kiállításra már csak egy hétig lehet igénybe venni a kedvezményes belépési lehetőséget, melyhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni a www.boatshow.hu weboldalon, és feliratkozni a hírlevélre 2017. január 31-ig. Ezek után a belépőjegy kedvezményesen váltható meg. De ha valaki lemaradna a kedvezményes időszakról, akkor is érdemes megváltania a belépőt előre, hogy elkerülje a pénztáraknál történő sorban állást. További információ a kiállításról a rendezvény weboldalán, vagy a www.facebook.com/budapestboatshow oldalon.

A kiállítás egyik újdonsága, hogy csütörtökön Exkluzív Nappal várja a látogatókat, melyen csak a Budapest Boat Show tart nyitva, így egy üzletkötésre alkalmas légkör várja a vásárolni vágyókat, akik az emelt jegyárért cserébe ingyenesen parkolhatnak. Az Exkluzív Napra előzetesen jegyet váltó látogatók, pedig rendhagyó módon közvetlenül a G pavilon mellett parkolhatnak a kiállítás első napja alatt.

A Budapest Boat Show idén új társrendezvénnyel, a Budapest Motor Fesztivállal közösen kerül megszervezésre, mely a hajókiállítás másnapján nyit meg. A ’G’ és ’F’ pavilonban megrendezésre kerülő Budapest Boat Show fő témája a szabadidős hajózás, mely a kiállítás Programszigetén mutatkozik be, ahol árbóc mászás, csomókötözés, evező szimulátor és többek között egy 40nm-es bemutató medence várja az érdeklődőket. A medencében bemutatkoznak a hajós iskolák, és sor kerül mentőmellény tesztelésre és SUP jógára is.

A GENERALI Kikötő Színpadon idén is szakmai és nagyközönség programok várják az érdeklődőket. Többek között szó lesz a hajós piac innovációiról a Budapest Boat Show 2017 – Újdonság Pályázat kapcsán, olimpikonok, versenyzők és szabadidős vitorlázók szólalnak meg, bemutatkozik a 150 éves Balatonfüredi Yacht Club, és szokás szerint szó lesz a legnagyobb hazai tókerülő versenyről, a Kékszalagról is.

A kiállítás főtámogatója a Generali Biztosító Zrt., stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, szakmai partnere a Hajóipari Vállalkozók Egylete, és Autós partnere az Audi.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük